Мiф щастя

Інколи як гроза,
Інколи як лавина,
Неочікувано,в твоє життя
Вривається така людина,
Яка все змінить,
Яка порадить,
Яка оцінить,
Яка не зрадить.

Та це лиш казка,
Грязна,чорна,
Надіта маска
ілюзорна.

Та це вига;дка!
Давня, старезна,
До щастя кладка,
Вузька і довжезна.

Годі міняти,
Годі гадати,
Краще забути,
І зберігати,
Все що звершилось.
Все що лишилось...


Рецензии