Бажаю для тебе

Я благаю у Св'ятого,
Те тобi послати,
Що не зможу я нiколи,
У життi так дати.

Щоб ти був завжди щасливим,
Тай любили люди,
Залишався би вродливим,
Не пiзнавши смути.

Я бажаю щоб всi  квiти,
Лише для тебе були,
Я бажаю щоб вороги,
На завжди тебе забули.


Рецензии