Миколайчик

МИКОЛАЙЧИК….
Грудень  місяць  на  подвїрї
Знов  зима  до  нас прийшла
Все  в сніжинках наче  в  пірї
Завірюха  замела

Вже збираються  в дорогу
Дід  мороз  і  Миколай
І стежинку  до  порогу
Ти  чистенько  вимітай

Миколай  тихенько прийде
Подарунок  принесе
Бо веселі,  малі,  діти
Для  Святого  над усе

Ти  тихенько  помолися
І подяку  передай
Тату  й  мамі посміхнися
І ласкаво обіймай…
О.А.Тарасенко ..   19.12.2015р


Рецензии