***

Правди немає в ногах
Правди ніде немає
Немає у коробках
У стелі, в кривавій мері
І навіть в блакитних серпанках
Чи, може навіть рожевих
Серпневих таких серпанках
Коли просинаєшся зранку
Відчиняєш сонцеві двері
Чи вікна
Чи ставиш йому пироги
І сонце заходить
І сонце цілує
І сонце пробачає всі гріхи
Навіть найбільший
І найрідніший
Згадувати ім'я твоє
В суєті.


Рецензии