Оксюморон Л

Ми перпендикулярні паралелі,
Ми поділені на нуль,
Еріх і Марія Ремарки.
Ми - це наш дім: дві стіни і стеля
І поштовий ящик
З конвертом без марки.
Те, що між нами - то всесвітній колапс,
То крик у мережі капс
Локом, то перший сніг у липні,
То чесні і щирі політики,
То праведні єретики.
Усе, що кажу я тобі,
То правда на Раша Тудей,
То бачити віщі сни,
То "Як ти?" - "Та я окей."
Мої почуття до тебе,
То як кинутого долілиць вождя спитати
"Чому?"
То як пройти на фронті 4 війни
І, чорт візьми,
померти від нежитю.


Рецензии