Потопаючи

Потопаючи в кімнатному світлі,
Неначе в скажених оргіях,
Ти губиш слова у повітрі,
Ти намагаєшся бути гордою.

Твоя природа цілком зрозуміла,
Що схожа на аномалію.
На мрії ти знайшла десь сили,
А тепер їх знайди й на реалії.

Вже зламано усі стереотипи,
Всі теореми доведено.
Вже оніміли дверні скрипи
Й курки біля скронь миттєво зведено.

Це наша історія надхвороби,
Це наша фаза ремісії
І наші жалюгідні спроби
Вже давно проваленої місії.


Рецензии