zangу i йому подiбним

Хоч має небагато творів,
але рецензій – цілі гори!
Відомо ж здавна, що повчати –
це значно легше ніж писати!

Задовбує словесна каламуть,
якою сиплють ось такі вже zangи.
Вони волають, що все суще має суть,
й провидцями речуть себе ще ліпше Ванґи**…

18.12.2015

* zang – псевдонім невідомої мені особи, яка менше місяця тому зареєструвалась на сайті „Клуб Поезії“, опублікувала один свій твір та уже написала близько тисячі суперечливих, м‘яко кажучи, рецензій на твори інших авторів: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=622945. Ось витяг з його твору „аленіяк“:
Брати мої! Все суще має суть.
Як хочете, – а ниткою цією
Потрібно подолати словесну каламуть
І вийти на якусь просту ідею…
** Ванґа – болгарська ясновидиця.


Рецензии