Миколаю довiряю

Під подушечку ложу ;
Я зізнання розкажу ,
Миколаю довуряю-
Я від нього чуда жду...
Хочу казку в свої дні,
Хочу щастя не ві сні ,
Щоб за руку мене вів ,
Щоб мене тільки любив ,
Завжди справжнім і простим ,
Рідним , милим і своїм ,
Шлях життєвий підкоряв ,
І мене як талісман ,
Поруч щоб при собі мав!!!


Рецензии