Я сумую

Я шепочу тобі на прощання,
Як сумую без тебе я дуже,
Я люблю коли ти зовсім поруч,
Я надіюсь що ти незабудеш,
Як я сильно на тебе чекаю,
Я щоденно тебе виглядаю ,
Я не сплю , я лиш трішки друмаю;
Я про тебе - про нас загадаю,
Як із неба покотиться зірка:
Щоб ніколи ми не розлучались ,
Щоб ми завжди і поруч
Тим єдиним і цілим остались.


Рецензии