Дидедиз

Чан зи Диде , и ч/алар за
Икрам ийиз багъишда ваз.
Вун патав хьуй , ал гатфар за
Хъуьт/уьн юкъуз багъишда ваз .

Цава рагъ хьиз хьурай кьилел ,
Ви  балайрин вун гьамиша.
Ви  лайлаяр ала рик/ел
Къени чаз на алхиша .

Чан Диде, къуй гьар са аял
Ваз яб гуз ч/алал атурай .
И дуьньядал алай бахтар
Диде, ваз Аллагьди гурай .

Зун кесиб яз амукьайт/ан ,
Гумай са фу за ваз гуда .
Манид ч/алар захъ тахьайт/ан ,
За баядар ваз лугьуда .

Вун нефес хьиз багьа я заз
Зи чан ваз къурбанд я Диде.
Ви  сивел  хъвер багьа я заз ,
Рик/ни ви  гьулдан я , Диде .

Гьар сада кьуй дидедин т/вар
Малаикдин хьиз гьуьрметдив .
Гекъиг жедач дидедин кар
Са куьнивни мад  адетдин .


Рецензии