Надii Лiтвiнцовiй

Якщо римуєш з блиском блиск без толку,
якщо порушений вже й спокій зашумів,
якщо пухнасті у ялин зелених голки –
чи ж ти творець, коли бракує слів?!

Але у мене світла є надія,
вона таки останньою вмирає –
здійсниться у Надії її мрія,
якщо Шевченка твори почитає!

17.12.2015

* Ця епіграма написана мною після ознайомлення з творами автора в „Антології сучасної української літератури“ за 2015 рік,  де є такі слова:
„…Когда с надеждой на признание творю…“,
„…Горит зоря медовым блеском,
В саду гудит в цветах пчелиный рой,
Река зовёт прохладным чистым блеском…“,
„…Шумит порушенный покой…“,
„…Зачем другой цвет для пушистых иголок?...“


Рецензии