Назад до першоджерел!

Зима-чаклунка мов красуня лісова,
а до віршів тут різні вимоги і норми…
Як поетично оспівати всі її дива?
То може спробувати традиційні форми?!

17.12.2015

* Ця епіграма написана мною Тетяні Булавіній в зв‘язку з її твором „Зима-волшебница“ наступного змісту:
Зима-ВОЛШЕБНИЦА! Так и есть!
Чудить разыгрался ее аппетит-
Захотелось в парке на лавку сесть,
А там уже Гномик-сугроб сидит.
Другой, акробат, на ветке повис,
А третий – инеем на проводах,
Четвертый смело присел на карниз...
Красота! Восторг! Не опишешь в стихах...


Рецензии