Вiд Андрiя - Миколая...

День Андрія Першозванного,-
Свято гарне релігійне
Принесе буття бажаного,
Зветься що чудове мрійне!

Перш за все – здоров’я вічного
Людству, злагоди та миру,
Тільки доброго та зичного
Всім життя без хмар та виру!

Світу ясного довічного
У квартирі кожній, хаті
З передвір’ям новорічного
У різдвяністі  - багатім!

Справжністю всього, майбутністю
При піднесеному дусі,-
Відійде геть все, що з мутністю,-
Стане – у належнім русі!

Перехідний шлях у святості
Від Андрія – Миколая,-
Повний вільної крилатості
В Україні,- з щастя края!

Ланцюжок з вінцем святковості
Поведе у Водохрестя,
Під покровом сил казковості
З благодатним перехрестям!
13.12.2015р.


Рецензии