Не дочекалась

Здавалась ти відвертою й простою,
така собі тихенька сіра мишка.
Та якось вже залишилася мною
сама по собі недочитаною книжка.

Мене іще ти двічі здивувала:
хоч все майно я залишив малечі,
та, глянувши на шапку, ти сказала –
ми любим теж носить красиві речі.

І хоч років пройшло немало, все минуло,
коли ідея про відновлення сім‘ї витала,
оглянувши будинок над Інгулом,
промовила – я більшого чекала…

16.12.2015


Рецензии