Терпiння

В долині мого щастя,
Розквітли орхідеї,
Зелені пелюстки
І квіточки  рожеві,
Веселі , ясні дні,
Гарячі довгі ночі...
Завдячую тобі
Мої зелені очі .
З листків -
Простелених коврів ;
А різнотрав пахучих
Плелись наші вінки...
Це було так чудово,
Це були ми з тобою...
Сьогодні одинокі ,
Осиротілі дні,
Прийшла за літом осеннь,
І вже літа не ті,
І нам згадати є що,
І є чому навчить ...
Кохати це прекрасно-
Терпінням треба запастись


Рецензии