Моя кра но

Моя рідна країно ,моя перлина у морі!
Я з малку живу тут,
Моє місце на моїй Батьківщіні!
Ти для мене родина, моя люба сім'я.

Золотава пшениця мов рідная мати,
Їі сяйво засліплює світ.
Блакитнеє небо немов рідний батько,
Його синива зачарує усіх.

До цього краю я звикла,
Тут усе наче у казці,
Зіркове небо , ізумрудні пруди
І літають ключем журавлі.

Літає орел у височині,
Через поле у рідний край,
Все повторюється знов и знову,
А багрянє сонечко йде за небокрай .

Тут поетів душа зацвітає мой роза,
Пелюстками окутує світ,
И країна сіяє і спалахами б'є,
Мов той чарівний первоцвіт.

Не має у світи дорожче країни,
Де виростуть діти твої,
Де живе твоя мати,
Де народився і ти!


Рецензии