Я сильна

Букет цих квітів польових ,
Приніс мені ти на весні,
В переплетінні біле з синім ,
Красиво , радість на душі...
Від серця, з чистими думками-
Та у душі її кохання,
Мені ж лише слова одні;
"Шкодую що тебе зустрів..."
Як стримала себе , не знаю,
В його очах не опущусь,
Хай думає, що не страждаю,
Хай вірить- байдуже мені,
Я сильна , сильною останусь ,
Правди ніколи не скажу ...
На заздрість, пишно розквітаю ,
Любую око , точно знаю ,
Спокій пропав і сну нема-
Такою кара є моя.


Рецензии