Хто ти?

Ти скажи мені, чому так тяжко
Згадувати все на світі?
Знаеш, все нове — не страшно
Створюємо новi квiти.
Мабуть, ти не розумiеш
Але я, (немов це все сьогоднi)
Досi пам'ятаю.
Як бувало дiйсно сумно
Днями i ночами.
Все, що досi пам'ятаю,
Залишилось вдома
Та, напевне, не пiзнаю бiльше
Виснаження й болю.
Я не знаю, як менi сказати,
Про все те, що зараз вiдчуваю я.
Що людинi ще потрiбно знати
Хто вiн є i хто є я.


Рецензии