Прогулянка

                Потрібно змиритись
                З тим,  що Бог посилає,
                Не розумно з тим сперечатись,
                Природа краще за наш розум знає
    
Сніг очистив повітря
І землю ковдрою вкрив,
Тихо на дворі без вітру,
Радість нам Бог подарив.
 
Сонце сяє яскраво,
Небо синє мов море.
На прогулянку вийшли ми вдало,
Радує природа нас вкотре.

Любимо красуватись
Незвичайними краєвидами,
Мають вони звичку мінятись
Кольорами і ликами.
 
Завжди вони незвичайні,
Радують всіх казковістю,
Влітку вони в зеленому вбранні,
А взимку красуються оголеністю.
 
Звикли птахи влітку
Ховатись серед гілок
І зараз сідають на улюблену гілку,
І дерева звикли до них як до діточок.

Тихо подув вітерець,
І дерева нас привітали,
Спокою настав кінець,
Гіллям весело замахали.

Кришталики снігу на сонці
Яскравіше блистять ніж зорі,
Ми примружили очі мов японці,
Щоб не завдати очам болі.

На прогулянки у вихідні
Ходимо мов туристи,
Приготуємо обід на вогні
І  каші з'їмо грамів по триста.
                05.01.15.


Рецензии