Сирота

НЕХВАТАЄ НА ДУШІ ТЕПЛА
РОЗУМІННЯ І ЛЮБОВІ ТОЖЕ
НЕХВАТАЄ В СВІТІ ЦІМ ДОБРА,
ЩОБ ЗІГРІТЬ ОСИРОТІЛІ ДІТИ.
А ДИТЯ ЦЕ СВІТЛЕ ВОНО Є
ТЯГНЕТЬСЯ ДО ЛЮДУ МОВ ДО СОНЦЯ,
ВИРОСТАТИ ПРАГНЕ У ЛЮБОВІ
А РОСТИ ПРИХОДИТЬСЯ ОДНОМУ.
НЕ ДО НЬОГО ЛЮДЯМ ТИМ ЗАВЖДИ
КОТРИМ ДУШУ ЗМОГЛО ВОНО ВІДКРИТИ,
ПОВІРИТИ І ПОЛЮБИТИ.
НЕ ПОТРІБНА ЇМ ЙОГО ЛЮБОВ
В НИХ ЇЇ Й ВІД ІНШИХ ВИСТАЧАЄ
РІДНИХ, БЛИЗЬКИХ,ДОРОГИХ,
А ЧУЖОМУ В НИХ НЕ МІСЦЕ.
ЙОГО ЛЮБОВ ЇМ ЯК ОБУЗА
СХОВАТИСЬ ЗНАТЬ ВІД НЕЇ Б ДЕ
БО СИЛ НЕ ВИСТАЧИТЬ І ДУХУ
ПРИГОРНУТИ,ЗАХИСТИТИ,ПОЛЮБИТИ НЕ СВОЄ ДИТЯ.
 


 
 

 
 


Рецензии