Не покоха без пут, оков

Токар ріже метал,
Коваль його кує,
Художник кольори підбирає...
А Природа найкращу красу дає.

Ось Веселка усіх покорила,
Погляд відірвати не можуть,
А там вітерець надув вітрила,
І човен по хвилях скочить.

Хмари утворили безодню,
Лякають своїм творінням,
Красу всі люблять природну,
Яка надихає любов"ю й терпінням.

Краса людини ворожить
Серце, душу і тіло,
Бог за усім сторожить,
В нього до всього є діло.

Він видає й забирає
Енергію, красу і любов,
Без нього нічого ніхто не пізнає,
Не відчує, не покохає без пут і оков.


Рецензии