Нацl хьтин руш

Акуна заз тават хуьруьн,
Иер чинал къугъваз хъуьруьн,
Мез рахадай ширин-ширин
Ширширд ванцел вацl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.

Чуькьвезва рикl, жезвач секин,
Гьаларни кваз хьанва серин,
Гуя таж я им цуькверин,
Зи ашкъидин яцl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.

Рикlеваз вун акъудиз йиф,
Аман амач- хьанва зайиф.
Хьанач жузаз тlвар кьван, гьайиф,
Зи чандавай кьацl хьтин руш.
Шумал буйдин нацl хьтин руш.


   "Самур" газет, 1(295) январь 2016


Рецензии