Наконец...

Наконец,
Добежала зима,
И до наших,
Родных степей,
Переполнены закрома,
Сыпет снегом,
Весь день - метель!

Побелели,
Вокруг дворы,
Потянулся,
Дышать - народ,
Видя,
Происки детворы,
Умиляется
- Старый год...


Рецензии