Мого сердця бiль..

Якщо болить серденько – лише за дiтей,
Щоб їм в життi завжди вставало сонце!
Вогонь кохання, щоб принiс їм Прометей
Та й щастя дзвінко стукало в вiконце.

Якщо болить серденько – лише за матусю,
За мою рiдну та стареньку матiр,
За її спокiй, за здоров’я я боюся
Та молю Бога – не дозволь її нам втратить.

Якщо болить серденько – ще й за Україну,
Менi, хоч i не рiдна, але мати!
А мене любить як рiднесеньку дитину
I не чужа я в її щедрiй хатi.

Якщо болить серденько – за її подвiр’я,
Воно не прибране, брудне, там ллється кров,
Там чорний птах над ним все губить пiр’я
На діточок, якi не взнали, що таке любов.

Якщо болить серденько, то воно болить...
Та скiльки ж воно витримати зможе!
Воно чекає з вирію щасливу мить,
Благає  криком – Поможи нам, Боже!
25.08.14г.


Рецензии
Якщо болить серденько,то й за тата,
Що кров пролив у битвi за Варшаву...
Затихне бiль тодi,коли спiвати
-Вставай з колiн ,нарештi,украiнськая держава!

Спасибо за Украину!

Евгений Александрович Попов   27.12.2015 15:19     Заявить о нарушении