Життя

Життя для когось йде,для декого втікає
Хтось з ним поволі поруч,хтось біжить
Для всіх воно однаково щось має,
Але чомусь не кожен хоче "жить"

Вода в струмку не завжди гріє руки
І сніг усім-це завжди "холода"
Біда не в тому,що не бачать люди
Вона у тому - що її нема

Ніхто не вірить вже, що "все на краще"
І новий день не просто так "новий"
Допоки віриш ти у світ,і в своє щастя
До того часу мабуть ти й живий.


Рецензии