Помилуй Боже Укра ну

Помилуй Боже Україну,
На долю тяжкую зглянись.
В лихую, темную годину,
До нас із неба опустись.

Зглянись, Господь, на вдовий плач,
На материнські гіркі сльози,
І на дітей, яких палач
Лишив вмирати на дорозі.

Нехай розтануть вороги
Росою в ранішньому сонці,
Катів порвуться батоги,
І в нашій рідній ,у сторонці

Хай запанує Божа воля
Та прийде Царствіє Твоє.
І українська краща доля,
Сплетена з християнством вдвоє,
У небо, як міцна тополя,
З Твоєю поміччю росте.


Рецензии