Живи, Укра но

Живи, Україно, живи не вмирай.
Остннії сили до купи збирай.
Поламані пальці, запечена кров,
Та в серці не злоба - палає любов.

Любов зігріває, надію дає.
І праведний встане, хоч і впаде.
Надія на Бога померти не дасть.
А віра зламає роззявлену пасть.

Іклакстого ворога хижий оскал,
Даремно із пекла сюди виповзав.
Молитва є сила, а слово то меч,
Летить голова з демонських плеч.

Не з плоттю і кровью сьогодні війна,
Людей-пішаків шле у бій сатана.
У брані духовній мовчить автомат,
Молися за душі ворожих солдат.


Рецензии