Наталi Вадiс

Коли думки слизькі як слимаки,
коли поезію вважаєш ремеслом
й своєю мудрістю жонглюєш залюбки –
тоді й пегас покажеться ослом.

15.12.2015

* Ця епіграма написана мною в процесі ознайомлення з кількома творами Наталі Вадіс без назв, де є такі слова:
„Как мысль оформлять в строки ремесло,
Считая читателя «слабым»?“
та
„В повседневности мысли вновь ускользают,
Применять так непросто мудрость, друзья.“


Рецензии
Цікава епіграма! Ви майстер мініатюр...

Шон Маклех Патрик   15.12.2015 23:40     Заявить о нарушении
Дякую! Економлю папір та чорнила...

Олександр Мачула   16.12.2015 10:40   Заявить о нарушении