Неш

Дуньялике дурхъай у
БубкIхIабубкIуй гIямрулзе,
Цабра цаби нешла у...
ХIаругьалра дуньялизе.

Цари рукхIарукува
Ну гуш хIарес рукIуле
ДехIибгъуле датува,
Ну исхIайсахъес иле.

ГIязабра кебаиле
Хуги игъахъу нешли
Дугили хIарусуле,
Намке ахъу руари.

Неш мякьла хIаругьале
Уэс хIаврар минутли
Мякьла цари ругьале...
Буар паргъатле уркIи.

Бутун рурхIарурари,
Мякьизе карииле
Амма ца жегой бари
Валта хIу дуньялизе.

Эш дуния батува
Аркьяни цари хIяре,
Пашмандешра батува
Нушам эш дуньялизе.

Някьбазе рихIес биркур
Кьяшме пIай дарес биркур
Ития кьяшма духIа,
Цаб нушия алжана.

Нешла уркIи лухъани,
ХIу куна арукьалра
Руэсра хIарурари...
ХIу ца мелзе ватува.

Дуньялике лерхIале
Нешла хIурмат барая,
Амма цар аррукьале
Укунду дурудая.


Рецензии