Думка

Проблема в тім,не всі є зрячі
Для дійсно "зрячих" очі Бог закрив
Біда простого в тому,що його немає
"Просте" серед людей ніхто ще не розкрив

І знову,як то в світі в нас буває
У кого рук бракує-хоче дати все
Шкода що навіть в ніч на "Миколая"
Йому їх не отримать,попри це

Доволі важко щось сприймати,
Коли не здатен та будь-де
У чомусь більше ніж "підняти"
Любити когось як нове

І той хто в цьому всьому жити
Навчився краще ніж змія
Пора себе мабуть вкусити
Прокинувшись,щоб нічия

Швиденько на табло настала
Все рівномірно "розділя"
Щоб опустила і підняла
Нарешті це хоч до нуля

Мабуть вже варто щось підвести
Якийсь хоч підсумок,хоча
Швидше за все від цього краще
Відчує тільки вороття,

Яке давно усе зламало
Все повернуло навпаки
Що бідний добре когось бачить
Багатий ж бачить лиш себе.


Рецензии