чому рукавичка живе, лише, тиждень

чому рукавичка живе, лише, тиждень
і губеться кожен рік.
чи сила якась, не осяжна і вічна
стягує з пальців їх.
за що  розпаровано змучено,  й далі
  прикрасять, на мить асфальт?
увага,  й ви геній,
 впрви на точність,гельштат.
для мене,це досі, іще ,не можливо.
коли ж я куплю нові.
то з ними прощайюсь сміливо


Рецензии