Добре, що все проходить

Капають краплі в вену,
Губи стискаються тужно,
Кров розбавляє повільно
Розчин прозоро-лужний.

Тиск розриває судини,
Біль розтинає м"язи...
За що тобі,людино,
Стільки всього й відразу?

Наче роки хвилини...
Прошу анестезії,
Просто без неї не зможу,
Просто без неї загину.

Навіть немає сили
Вже помолитись Богу,
Бо на краю могили
Марно чекать допомоги.

Хай буде те, що має,
Хай буде те, що буде.
В мареві агонії
Тіні з"являються всюди:

Всіх тих кого любила,
Всіх тих кого я знала...
Боже, мій праведний, милий...
Все... я вже все сказала.

Трунок тече в вену.
Очі вже піт заливає,
Знаю, що все даремно.
Добре, що все минає.


Рецензии
Треба все це побороти,
Так буває...без мороки,
Все проходить - кажуть люди,
Мабудь так воно i буде.

Все це треба пережити...
i далi жити.

Валентина Суханова Ассорти   14.02.2016 17:43     Заявить о нарушении