Кусту хризантемы - укр

Вже відлік зими починається,
буває, й хурделя мете,
а кущ хризантеми хитається
під вітром і вперто цвіте.
Навряд чи він вірить, що виживе,
дотягне отак до весни,
хоча, може сняться, як Рижому*,
йому характерника сни.
А в снах цих весна не скінчається,
тож сни ці самі - як життя,
в них світ, ніби кущ той, хитається,
цвіте і пливе в майбуття.

14.12.2015

*юнацьке псевдо Володимира Прилипка


Рецензии