Гробар

Гробар відчиняє двері в потойбіччя,
Хоча він реаліст - не вірить у вічне,
Душі не має, є тіло, яке згниє,
А все інше міфічне всує.
Смиренним буде той, кому більше заплатять,
Гріхи й закони не пишуть для тих, хто відкатить.

Кастова система - суспільний менталітет,
На цьому ледь тримається імперський імунітет,
Тому гробар ніколи не буде сидіти без роботи,
В країні, де з мертвих, не рахуючи, знімають нові чоботи,
Пафосно виявляючи неабияку турботу,
До наступних гонців, які забезпечать смерті свободу...


Рецензии
Дуже цікавий твір! Зачепило. А ілюстрація взагалі замежова....

Артур Грей Эсквайр   14.12.2015 13:35     Заявить о нарушении
Тепло дякую за розуміння!

Андрей Жадан   14.12.2015 15:15   Заявить о нарушении