У темрявi думок

Скільки ночей я ще одна ,
Буду у темряві думок?
Скільки чекатиу я сна ,
Аби позбутися його?
Ця бархатиста тінь обіди ,
Запорошила моє серце ...
І звідки взяти мені сили ,
Аби почати знову, знову...
Так ніби з чистого листа ,
Переписати наші дні ,
Всі виправити помилки ,
І залишити лиш любов-
Її бракує нам обом.


Рецензии