Jeвгену Чижовському

 

Він оди мамам всім складає,
з Різдвом Христовим нас вітає.
Жінок він до небес підносить,
у Господа прощення просить.
Добро і зло у нім живуть
та вірну обирає путь!
І хай не завжди мелодично
та пише він патріотично!

14.12.2015


Рецензии