В наших руках

В твоїй руці , моя рука ,
І щастя більшого не треба,
В твоїх очах, любов моя ,
Як зіронька що впала з неба...
В моїй руці , твоя рука ,
І світу іншого немає,
Твій подих , віданність твоя ,
Скажу :"Найщасливіша я у тебе..."
В наших руках - іскра палає,
І кров у жилах закіпає,
Коли я бачу погляд твій ,
Усе навколо завмирає.


Рецензии