Життя несе

Я біжу , життя несе,
Плином, часом підведе,
Я не втомлююсь боротись ,
Загартовую себе...
З течією я на Ви ,
Кажуть всі, навпроти іти ,
Це безглуздо, не біжи ...
Серце слухаю своє,
І не втримає мене ,
Послух батьвоі і мамі-
Хочу мати я своє:
Точку зору , думку , роль
Хочу бути як король,
Щоб усі на завість тихо ,
Говорили: бачиш, бистро
Він дістався висоти.


Рецензии