Рiздвяне

Дивись, летить
Щось таке неймовірне,
Щось ніжне й пухнасте,
Й казково-чарівне!
У місячнім сяйві кружляє й тремтить
Щось свіже, прекрасне і зоряно-мрійне!

Може то пелюстки білих мальв
Летять, підхвачені вітром,
Чи може то пір'я пташине ?
А може то небо-священний Грааль
Манну світові сипе
Крізь велетенське сито ?
А може то пух тополиний
З позаминулого літа ?
Чи то Повітрулі
Сплутали весну і зиму
Й вишневим граються цвітом ?
Чи то Мавки мої лісові
З холоду подуріли
Й повипускали
Метеликів дивних
З червневої скрині ?
Чи то море небесне
Десь високо там
В піну збиває хвилі ?

Чуєш ? Мов срібний дзвіночок
Ллється чийсь невгамовний сміх !
Так, ти здогадався (лась)!
То бавляться янголятка
Й на кухні Божественній-Царьскій
Ліплять із тіста казку -
Величезний різдвяний пиріг !
То борошно й пудра цукрова
На Землю летять
Мільйонами білих крихт,
А люди чомусь бачать
                холодний лише сніг.


Рецензии
Наташа,чудесные строки! Спасибо!
Удачи,любви!
С теплом.

Юрий Колдашов   24.12.2021 16:06     Заявить о нарушении
Юрочка, это тебе спасибо! От всей души спасибо за всегда добрые слова в мой адрес!

Наталья Днепровская   24.12.2021 16:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 42 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.