В память про в йну

Коли закінчится війна,
Коли впаде останній воїн ,
Звільнится дух незалежної країни!
Окутий кров"ю ворогів.

Не буде більше спалахів жахливих,
Не буде плачу не народженних дітей,
Не буде сльозів у матері старенкій ,
Не буде більше кровавої різні.

Повернется солдат до дому
Щасливий ,перемогу він здобув.
Не забуде битви він жорстрокої ,
Не забуде товарищів своїх.

Вріжется в пам"ять на завжди
Історіі не повернувшихся бійців,
Мов ножем церце ранить
Іх голос із ночі.

Але на тому світі не має ворогів,
Не має помислів жорстокіх,
Панує мир на тому світі
Здобутий за життя бійця.

Прекратимо ворожнечу ,
Збережем життя
Не треба нам ворогувати
Лише потрібне нам мирне буття.!


Рецензии