Деградац я

Дерадація дійшла
  І до нас в село
Молодь вся спилась, скололась
  Як так і було
Водку цяцьой називають
  В молоко плюють
Хліб собакам викидають
  А вино жують
Ось такі тепер реформи
  Здобули вожді
Тягнуть силой у Європу
  Щоб ми туда йшли
Тож громада просипайтесь
  І розкрийте очі
Треба силой владу брати
  Та молодь не хоче
Їм таке життя підходить
  Не працюють всі
Пьють горілку цілий день
  Пьють вже і в ночі


Рецензии