Могорич

Занедужав мій сусід
   лежить не встає
Жінка підійшла питає
   чого не встає
Пора уже підніматись
   та йти працювать
Грядки уже пересохли
   треба поливать
Я би радий працювати
   ноги не ідуть
Мабуть мій прийшов вже час
   на той світ іти
Бачу вже дружки стоять
   всі ждуть могорич
Принеси пляшку горілки
   а то неси й три
Принесла вона горілку
   на їм відаси
Вийшла з хати і пішла
   грядки поливать
Закінчила свої справи
   у хату зайшла
Дивиться нема вже діда
   чує хтось співа
Вийшла вона на вулицю
   баче дід чаволе
Так ногами мотиляє
   як дитя мале
Баба дивиться і каже
   що то значить божа сила
Вранці лежав умирав
   а зараз вже біга.


Рецензии