влюблённое Сердце!

...да!.. влюблённое Сердце - это удивительный Мир,
имеет запах неизвестности, вкус чувств, волшебное искушение,
чувственную страсть Ветра владеть тобой...
а ещё девственную уверенность обнимать Мечты...
и возвращаются счастливые мгновенья, что наполняют души радостью,
грустью нежной осени, одиноким молчанием. Верить
в лучшую судьбу... напрочь забыв, как всё начиналось?..
остается жить Любовь, в которой есть свой особый цвет...


закохане Серце!

Виктор Сурженко

…авжеж!.. закохане Серце - цей дивовижний Світ,
має запах невідомості, смак почуттів, чарівну спокусу,
хтиву пристрасть Вітру володіти тобою..,
а ще незайману впевненість обіймати Мрії…
і повертаються щасливі миті, що сповнюють душі радістю,
смутком ніжної осені, самотнім мовчанням. Вірити
у кращу долю… геть забувши, як усе починалося?..
залишається жити Любов у якої є свій особливий колір…


Рецензии
Віктор Сурженко - один із моїх улюблених авторів на цьому сайті і мені дуже приємно, що Вам, Наталочко, також подобаються його твори!

Всього Вам найкращого!
Будьте завжди щасливою!
З теплом душі,

Наталья Днепровская   14.12.2015 13:54     Заявить о нарушении
Спасибі Вам, що Ви даруєте мені крила, з повагою та теплом, Наталія.

Наталья Беляева Ерух   14.12.2015 14:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.