Страхування

Іди до мене ближче, пригорнись,
Заплющ свої блакитно-світлі очі
І все, що в тебе трапилось колись
Забудь, неначе сон страшної ночі.

На повні груди дихай сміливіш,
Відчуй душею, що я поруч всюди,
Тобі зі мною зробиться тепліш -
Холодних зим ніколи вже не буде.

Сьогодні починається життя,
Що передбачує безкровні смуги.
Біжи по ним і не шкодуй взуття -
Тебе я застрахую від напруги.

(06.08.2009.ПН:105."Модерні стереотипи")


Рецензии