Партизанка

Де ти була сьогодні уночі?
Я під дверима простояв до ранку.
Ніякі не підходили ключі,
Замерзлі руки грів безперестанку.

Думки не укладались в голові,
Не міг нічим себе я заспокоїть.
Мислителі залишились праві -
Стривожить рану легше, ніж загоїть.

Де біс носив сьогодні уночі
Мою невелемовну партизанку?
Брехні не треба. Ліпше промовчи.
Не хочеться холодного сніданку...

(20.01.2011.ПН:155."Модерні стереотипи")


Рецензии