В нiч Андрiя

На Андрія ворожила ,
Твоє серце розбудила;
Душу бачити хотіла,
Я тебе звала і мрія
У вогнях свічок сяйнула ,
Подихом своїм торкнула -
Перелякана тікала,
Не на тебе я чекала,
Принца долі виглядала ...
А ти поруч зовсім рідний,
Гарний і завжди привітний ,
Я збагнути не могла,
Щастя поруч ,я сліпа...
Допомога в ніч Андрія
Є Святою , щира віра.


Рецензии