Iннi Яровiй

Молю тебе – хоч трішечки помовч,
коли існуєш вже одна, від‘ємно.
Бо очі й вуха ріже власноручна жовч
і не вернути час…, потрачений даремно.

12.12.2015

* Ця епіграма написана мною після ознайомлення з твором Інни Ярової без назви, де є такі слова:
„Навіщо друже марити удвох,
Відштовхую, щоб існувать від‘ємно…“
та:
„Молила я: хоч трішечки помовч!
Даремно, що ж… пітьма закрила світло.
Тебе труїла власноручна жовч…“


Рецензии