3G варiацii

3G варіації

• Нова костюмована рольова гра для груп (3:1). Три дівчини одягнені або в офісні костюми, або в домогосподарок чекають на сервісного майстра від «КиївСтар». Приходить хлопець, а вони йому: «наше спільне 3G нас не влаштовує…  наші антенки (показують на клітори) - на мінімальній позначці! Зробіть так, аби ми були задоволені з високошвидкісних ваших послуг!» А хлопець відповідає: «так, тільки спочатку знайдемо найсильніший сигнал… повільно повертайте антенку мого роутера… і ваші адреси будемо прописувати по черзі…»

• Поїхала дівчина зі села навчатись до столиці, а за місяць кличе свого хлопця у гості. Той переступає кімнату гуртожитку, а вона йому: «Я тепер «крута», тепер у мене тут - 3G!» У хлопця в голові: « о-го, я і одну точку у неї в селі ледь знаходив… а тут цілих три…» А в голос промовив: «Ти, що операцію зробила?» - Ні,- відповіла дівчина, - тут майстер пів-гуртожитку на абонемент попідключав!
 
• Лекція на факультеті сексологів. «Сьогоднішня тема: точка «G» та її значення…», - промовив професор. З задніх рядів перебиваючи вигукує хлопець: « А інші дві точки… що на само вивчення?»
- Які інші дві точки? - перепитує професор.
- Ну, G2 та 3G?

• Пішак в Українських шахах з 2 G іде спочатку на 3 G а вже потім… (коли за 3 G бабла зрубають , продавши трішки старої техніки) на 4 G.

• Коханий, скоріше вже «КиївСтар» потішить всю країну і знайде найвищі токи для встановлення свого3G сигналу, ніж ти в мені бодай одну маленьку «G» намацяєш.

• - Скажіть будь-ласка це у вас вже «3G - кінотеатр»?- питається у касира столичного кінотеатру  хлопець з гірської окраїни.
- Ні, тільки 3D, а що?
- Та в рекламі кажуть, що у  3G скоріше фільми скачує та ще й у гру можна побавитись!


Поет ХХ сторіччя     11 грудня 2015   с. Торгановичі


Рецензии
:-) Всіляке читав - такого ще не доводилось! Оригінально Ви бачите нинішный світ. Хто зна - може він такий і є. Тут вже не мені судити... :-)

Шон Маклех Патрик   12.12.2015 20:40     Заявить о нарушении
Дякую, що читаєте! Чекайте - скоро буде Аліса (тільки для дорослих). А, взагалі, моя гордість: "Казнь в Сайгоне", "Троe, не враховуючи ножицi. трилогiя аборту" та все з папки "Шедеври Сандри Шварца"... ага ще "Кто я? Кто мы?" (останній - моя співпраця з БЖ). Приємного читання! ...Ще раз дякую... за розуміння! )

Сергий Труш   12.12.2015 20:45   Заявить о нарушении