Не вмiю

На тій далекій стороні,
Твій телефон мовчить мені,
У відповідь лише гудки,
А серце рветься :"Ну візьми..."
Хоть слово рідний ти скажи,
І стане легше на душі-
Здоровий ти і добре все,
І я радітиму за тебе,
Радість наповне і мене...
Мені тут важко так без тебе,
Я неприкаяна хожу-
В той день коли зустріла світло
Твого сердечка запального,
Немає місця, нема куточка,
На цій заселеній землі-
Жити невмію я одна,
Без твого подиху ніхто я...


Рецензии