ЧАС

чути лише бій годинника
в темній кімнаті запалені свічки
жодного слова з пристрастю
лише механічний рух наших тіл

чути лише бій годинника
в темній кімнаті ми самі
жодного слова з пристрастю
лише залишилися
безтурботні життєві дні

чути лише бій годинника
і десь є вічність днів
запалюємо свічки із ніжністю
багато .....море ....слів
і пристрасний рух наших тіл


Рецензии